Sisteme Montaj Profesional pentru Panouri Fotovoltaice

overview_k2Twitter-Back-drop

Importăm la comandă, sisteme de montaj profesional pentru panouri solare, de la acești producători, pentru a satisface orice cerere, la nivelul de calitate impus de piața germană. Pentru a vedea site-urile producătorilor, modele si specificații, dați click pe pozele de Logo de mai sus, sau pe link-urile de mai jos. Termenul de livrare este de o saptămînă de la plata avansului.

k2-systems.uk este un producător britanic cu vânzări internaționale care oferă sisteme de montaj pentru acoperișuri înclinate, acoperișuri plate, pentru panouri montate la sol sau pentru alte situații speciale.

Renusol este un producător german, oferă mai multe tehnologii de montare, toate Made in Germany. Terrasole este un sistem flexibil si durabil pentru a monta rapid panouri pe terenuri care nu sunt plate. Sistemul este complet galvanizat și reciclabil.

In cazul in care acoperișul  dvs are expunerea potrivită la soare, se poate folosi montajul in-roof care INLOCUIEȘTE țiglele!, sau montajul on-roof care se pune PE tigle. Daca sunteți in faza de proiectare a casei, puteți face astfel, economii semnificative. La fel, la acoperișuri plate, montajul oferit de Renusol se poate face fara a da găuri in acoperiș.

RTEmagicC_PI-Renusol_InterSole-SE.doc_02.jpginse_dsc01649inroofthumb47photo-mecosun-mvl2-0180e7ce45e6

Reclame

Despre Alex Imreh

http://www.aleximreh.ro http://www.facebook.com/alex.imreh 0742-669918
Acest articol a fost publicat în Componente, Sisteme de montaj PFV și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s